Допълнителни пари като автор на софтуерни статии

Два сайта в България предлагат заплащане, ако напишете статия - ревю или ръководство за софтуер и го предоставите за публикуване. Няма ограничения дали ще е авторски продукт или ще преведете ревю от чужд език.
Екипът на Bulgarian Virus Info Center ( BG VC ) Ви предлага следните възможности:
Избирате някоя програма или нещо свързано с темата на портала и пишете статия, кратко ревю или ръководство за работа с нея, като трябва да приложите и картинки. Статиите трябва да са написани на български език и на кирилица. Публикувате вашите статии като ги изпратите чрез менюто "публикувай статия", след което чакате да разберете дали е одобрена.
Ако знаете чужд език и разбирате от IT технологии, можете да използвате свободното си време като пишете новини за сайта - следите един или повече източници на IT Новини на езика, който владеете и публикувате преведените новини в удобно за вас време (но все пак докато новината е новина:)
Подобно предлoжение има и в kaldata.com - там ви дават шанс да станете автор на софтуерни или хардуерни новини. Избирате някоя от програмите в каталога на сайта и пишете ревю или ръководство за работа със съответните картинки. Всяка статия публикувана във форума се преглежда от модератор и ако отговаря на условията се публикува в сайта. На месец се допускат до публикуване десет статии, като ако не сте успели, вашата статия остава за класиране през следващия месец. При одобрена и публикувана статия може да получите между 30 и 80 лв.
Основни правила и за двата сайта:
Статиите трябва да са авторски или превод, не се допускат до участие статии, копирани от други български сайтове.
Преди да започнете да пишете статия за някоя програма, уверете се, че няма подобна или същата.
Авторските права върху одобрените и платени статии стават собственост съответно на „Калдейта” ЕООД и Bulgarian Virus Info CenterBulgarian Virus Info Center. Забранява се публикуването на статията или части от нея в други сайтове, списания, форуми и други без изричното съгласие собствениците.





{START_COUNTER}